Opinions d’Autoescoles a Barcelona i la seva importància

 

En l’era digital en la qual vivim on tots tenim al nostre abast la informació que necessitem a cada moment, les opinions sobre els negocis s’han convertit en imprescindibles per a poder atreure més públic. Per això, en Kart Autoescola, treballem a donar sempre el millor servei, familiar i pròxim, perquè els nostres alumnes ens recomanin i opinin sobre nosaltres.

Per això, al llarg d’aquest temps, hem rebut moltíssimes bones opinions sobre la nostra autoescola a Barcelona i volem parlar-vos sobre el que destaquen els nostres alumnes perquè, qui sap? Pot ser que sigui el que estàs buscant exactament i ni tan sols ho saps.

Amb un 4,9 en Google, destaquen opinions sobre el nostre servei familiar i pròxim. A més, que ens adaptem i gestionem les classes pràctiques a Barcelona de manera que a tots els nostres alumnes se sentin còmodes i que puguin assistir sense problema. Com, per exemple, aquesta increïble ressenya d’Alba Crespo en Google:

El tracte a estat excepcional, tant per la part teòrica com la pràctica a més de gestionar-lo tot tan bé durant tot el meu aprenentatge.
Vaig triar kart autoescola per una recomanació, i va anar veritablement una gran decisió.
Jorge va fer que la teòrica fos d’allò més fàcil e divertida.
A Maribel i Alberto agrair-los per endavant per la paciència, i per ensenyar-me d’una manera tan bonica, per parlar-me bé en tot moment i calmar-me quan més nerviosa estava… Gràcies per ensenyar-me a conduir ❤️

I Jessica em coordino tot tan bé des del primer dia que estar apuntada en una autoescola no em perjudico ni en la meva vida social ni laboral.

Eternament agraïda 🙏🏼 #alaprimera 🚗

Les persones que han passat per la nostra aula també deixen les millors opinions sobre la nostra autoescola destacant la proximitat i el nivell de gestió del centre, com comenta Natalia Belmar.

Aprovada a la primera. Agraïda amb el tracte i l’atenció de Jessica en tot moment i amb les classes pràctiques de la mà d’Alberto, un professor pacient i pròxim.

També recordar-vos que no sols realitzem classes de conduir pràctiques i teòriques, un altre servei a destacar és el tractament de la Amaxofobia, amb el qual ajudem els nostres alumnes a superar la seva por de conduir. Fernando Gori ens explica la seva experiència.

La millor experiència que he tingut en una autoescola!!!
Vaig ser x classes de reciclatge i l’ajuda de Maribel així com la seva infinita paciència i excel·lent actitud van fer que les classes anessin en tot moment un espai segur. Si et planteges reciclatge, aquí aniràs genial. Ara a conduir cada dia 👍🏻
Recomanat 100%

Podeu trobar, a més, opinions sobre la nostra autoescola i escoltar-les de la veu dels alumnes en el nostre canal de YouTube, aquí us deixem una d’elles!

I tu estàs buscant una autoescola on treure’t el carnet, fer classes de reciclatge o de Amaxofobia? Kart autoescola recull les millors opinions d’autoescoles a Barcelona! Així que no ho deixis escapar. Descobreix molt més en la nostra web o contacta amb nosaltres, t’esperem!